Alfabetspel

Ideeën:

  • Bij het alfabetspel spreek je bijvoorbeeld af om beroepen te raden, één persoon springt op een letter (of je gooit met een steentje) waarna er zo snel mogelijk een beroep worden genoemd dat begint met die letter. Dit spel kan ook met fruit, kleding, namen, dieren, planten, bomen, groenten, plaatsen, landen, enz.
  • Iemand stelt een vraag, bijvoorbeeld met welke letter begint de naam van de koningin? De spelers moeten zo snel mogelijk op die letter springen, diegene die er als eerste op staat heeft een punt.

Buitenspelen is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Niet alles speeltoestellen dragen hieraan bij, maar ook andere pleinspelen. Tikkertje, verstoppertje en bijvoorbeeld overlopertje. Naast die spellen hebben wij ook pleinplakkers. Iedere pleinplakker spreekt andere ontwikkelingsbehoefte aan. Vraagt u zich af welke pleinplakker het beste geschikt is voor uw plein? Neem contact op!

WILT U OOK PLEZIER IN SPELEN?

Het inrichten van een goed schoolplein vereist professioneel advies. Wij adviseren u om zo vroeg mogelijk in het proces contact op te nemen zodat wij u vanaf het begin efficiënt kunnen begeleiden, voor het beste resultaat. Bel 0342 751 957, mail verkoop@vaneespeeltoestellen.nl óf vul onderstaand formulier in.