Basisschool De Kern – Ede

NIEUW SCHOOLPLEIN VOOR BASISSCHOOL De Kern

De basisschool in Ede was klaar voor een nieuw schoolplein. Naast een zandbak en een verouderd speeltoestel was er niet veel uitdaging voor de kinderen.

Vandaag, 16 mei 2018, kon het gevierd worden! Twee dagen geleden werd het nieuwe schoolplein afgerond. De kinderen, die dus al wat speel-ervaring hadden, vonden de mandschommel toch wel het leukst. De directeur doet een woordje waarin hij de ouders, leerkrachten en Van Ee bedankt voor alle tijd en moeite. Ook laat hij weten dat hij het bijzonder vind dat op de beperkte zoveel speelwaarden zijn gecreëerd. Daarna worden onder luid applaus  de ballonnen de lucht in gelaten.

Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstond er een fijne sfeer op het nieuwe plein. De bomen, die er al stonden, komen nu mooi uit. De verschillende keien die op het schoolplein liggen worden gebruikt om achter te verstoppen, om op te zitten, of om overheen te klimmen.

Wij vonden het weer bijzonder om bij deze feestelijke opening aanwezig te zijn om te zien hoe blij iedereen is. Wij wensen de leerkrachten en de leerlingen veel plezier met hun nieuwe schoolplein.

De Kern- Ede
De Kern- Ede
De Kern- Ede
De Kern- Ede
De Kern- Ede
De Kern- Ede
De Kern- Ede
De Kern- Ede
De Kern- Ede
De Kern- Ede