Een heel nieuw schoolplein, een nieuw speeltoestel of welke vraag u ook heeft…

wij staan met een glimlach voor u klaar want wij hebben plezier in spelen.

Openingstijden: Ma – Vrij 8:30- 17:00

0342 751 957

De Standerd 6, 3774 SC, Kootwijkerbroek

verkoop@vaneespeeltoestellen.nl

Wij richten schoolpleinen in

Waarom contact met van Ee?

Het team van Van Ee, komt ’s ochtends het bed uit, omdat we het fantastisch vinden om schoolpleinen zó in te richten dat ze bijdragen aan de ontwikkeling van competenties van kinderen. Daarnaast is het ons streven om kinderen op dat schoolplein plezier te laten maken. Onbezorgd spelen en daarbij onbewust ontwikkelen. Benieuwd hoe wij dat op uw schoolplein toepassen? Bel of vul het contactformulier in.

Schoolpleinen inrichten begint bij…

Geen schoolplein zonder speeltoestel, want we hebben in Nederland te weinig lianen hangen om dat element in de natuur terug te vinden. Daarom plaatsen we een schommel. Maar omdat we bij ieder schoolplein een de competentiecheck doen, sluiten we feilloos aan bij de manier waarop kinderen  graag spelen. Dat bedenken we, dat ontwerpen we, en dat installeren en onderhouden we. Zo heeft u 1 punt waar u al uw vragen kunt stellen, en is uw schoolplein binnen een korte tijd weer vrij om te spelen. En dat in 98% van de gevallen ZONDER MEERWERK (en dat is op zich al het vermelden waard). Dus, heeft u vragen over ontwerp, ondergronden, onderhoud of andere zaken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Meer weten over ons ontwerpproces?

Meer weten over Onderhoud en Inspectie?

Meer weten over Valondergronden?

Enthousiast

Montageteam!

Ons eigen montageteam is het over één ding eens: de aanleg van schoolpleinen is een dankbare klus! Daarom zetten onze proffesionals zich met al hun energie in om mooie speelmogelijkheden tot stand te brengen. Onze monteurs zijn gewend om te werken op plaatsen waar kinderen spelen, en nemen daarom alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo blijft veiligheid gewaarborgd.