Privacy Statement

Door gebruik te maken van de sites van Van Ee gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

Van Ee Groep, april 2018

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over ons

De verschillende websites zijn eigendom van de Van Ee Groep
De Standerd 6
3774 SC Kootwijkerbroek

Welke gegevens verzamelen wij?

Wanneer u bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een gratis eBook hebt gedownload, u  zich heeft aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, wordt u gevraagd uw gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam of naam van de school
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres
  • BTW-nummer

Met welk doel gebruiken wij uw persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Uw voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Wij doe dit alleen met de gegevens, die wij  verkregen heb via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis of betaalde workshops/trainingen, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.

Uw voornaam, achternaam en e-mailadres en eventueel telefoonnummer, die u invult bij een formulier voor het downloaden van een gratis eBook of een gratis workshop/trainingen, gebruiken wij om u toegang te geven tot het gratis webinar, de workshop of om het gratis eBook toe te sturen. Wij slaan deze gegevens op in een softwareprogramma dat emailberichten verstuurd.

Uw Bedrijfsnaam of naam van de school, uw voornaam, achternaam, de adresgegevens, uw e-mailadres en telefoonnummer, die wij nodig hebben voor het maken van een offerte en daarop volgend de opdracht tot levering, installatie en facturatie. Wij slaan deze gegevens op in ons ERP systeem.

Indien wij derden (moeten) inzetten voor de levering of aanleg of installatie van onze producten, dan zullen wij uitsluitend de daarvoor noodzakelijke gegevens delen, zodat wij onze  dienstverlening kunnen uitvoeren.

Uw gegevens op onze websites

Wanneer u bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd u hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wil ontvangen, kunt u zich te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact op te nemen met onze afdeling marketing. Uw e-mailadres wordt dan meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailmarketingsysteem. De servers van dit softwarepakket zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Uw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ConvertKit LLC vindt u hier.

Daarnaast delen cq gebruiken wij gegevens, die we hebben verkregen via het aanvragen van een gratis (of betaalde) workshop/training of het bezoeken van onze website met Facebook en LinkedIn om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Shop op onze sites

Wij gebruiken de door u aangeleverde gegevens om de bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van uw opdracht of bestelling.

Bij een betaling in de webshop van een van onze sites wordt u voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Uw betaalgegevens (iDeal) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door ons niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor – en achternaam,
    • Om uw bestelling te leveren aan de juiste persoon
  • Bedrijfsnaam of naam van de school, adres, postcode en woonplaats
    • Dit adres gebruiken wij om op de factuur de juiste gegevens te kunnen plaatsen
  • Telefoonnummer
    • Mochten wij u willen informeren over uw bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over uw training doorgeven dan doe wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
  • E-mailadres
    • Bij elke bestelling ontvangt u van ons, zodra de bestelling is ontvangen, een bevestiging en factuur per e-mail.
  • IP-adres
    • Uw IP-adres wordt bij het plaatsen van uw bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.
      Indien u een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden uw transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door uw browser op het apparaat waar u onze website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie, die in de cookie is opgeslagen, kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer.

De cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van onze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren.

Facebook advertentiecookies

Wij gebruiken cookies om via Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) advertenties te tonen. Deze cookies zorgen ervoor dat voor u relevante advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vindt u hier.

Google Analytics

Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de bezoeken. Aan de ene kant willen we natuurlijk niet dat u ongewenst gevolgd wordt, echter we willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we wel goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Daarom kunnen wij u niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vindt u hier.

Uitschakelen en verwijderen

Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen.

Wat u altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in uw browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in uw browserinstellingen aan dat u niet ‘getrackt’ wilt worden.
  • U kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit uw browser en eventueel kunt u ze ook per domein blokkeren.

Social Media

Social Media wordt steeds belangrijker en wij willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website via social media te delen. Dit kan onder andere door middel van social media (share) buttons.

Van de volgende social media platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vindt u de verschillende privacy verklaringen:

Links

Op onze website vindt u links naar externe websites. Door op een link te klikken, gaat u naar een website buiten onze website om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer u zich uitschrijft voor onze e-mails, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem worden tenminste 7 jaar bewaard, onder andere om aan de wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat, de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

U heeft altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

U heeft ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u onze schriftelijk verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heeft u een recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen uw verzoek binnen vier weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail en het dient schriftelijk te gebeuren zodat wij hiervoor dossier kunnen aanleggen. U kunt uw verzoek e-mailen aan verkoop@vaneespeeltoestellen.nl

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.