Schoolpleinmeubilair

Een schoolplein dat kinderen tegemoet komt in hun behoeften, bestaat nooit alleen uit grijze tegels. De toevoeging van speeltoestellen is daarvoor essentieel, maar nog niet voldoende. Het gaat namelijk om het totaalconcept, waarin de verschillende functies van het  schoolplein met elkaar samenhangen. Zodat er ruimte is voor kids om hun energie kwijt te kunnen, plezier te hebben maar ook even te chillen en te kletsen met vriendjes en vriendinnetjes. Daarvoor is het juiste schoolpleinmeubilair onmisbaar. Waar moet u dan aan denken?

 

Kleren maken de man.

Het schoolpleinmeubilair is de finishing touch die uw schoolplein helemaal afmaakt en uw persoonlijk finishing meegeeft.

Voor welke stijl kiest u?

Doe hier de test, en ontdek welke stijl het best bij úw wensen past.

Welke stijl u ook kiest, u vindt in ons assortiment altijd wel bijpassend meubilair.

Komt u er niet helemaal uit?

Chillplekken

De pauze op het schoolplein is een geweldige gelegenheid voor kinderen om even te relaxen en gezellig te kletsen met vriendjes en vriendinnetjes.

 Lummelbank

Lummelbank

 Encounter

Encounter

 School shelter

School shelter

Buitenklas

‘Yessss, vanmiddag hebben we buitenklas!’ Hoe leuk is het voor juffen, meesters én kids als de les op zonnige dagen gewoon plaats kan vinden op het schoolplein?

 Buitenklas

Buitenklas

 Verhalenstoel

Verhalenstoel

Natuur op het plein

Weleens het gevoel dat er iets mist op uw schoolplein, maar weet u niet goed wat? De praktijk laat zien dat dit vaak te maken heeft met een gebrek aan groen op het plein. Als we dat eens toevoegen en daar voor kinderen tegelijk een leuke en leerzame omgeving van maken?

 Bloemenbak

Bloemenbak

 Vogelvoerplaatje

Vogelvoerplaatje

 Vertical planter

Vertical planter

Talent op het schoolplein

Let er maar eens op, het schoolplein is ook een plek waar kinderen elkaar hun trucjes showen en soms stiekem even de spotlights opzoeken. Stimuleer kinderen hiertoe, help hen zelfvertrouwen op te bouwen  en geef zo talent ruimte op het plein.

 Podium

Podium

 Drum

Drum

 

 

WILT U OOK PLEZIER IN SPELEN?

Het inrichten van een goed schoolplein vereist professioneel advies. Wij adviseren u om zo vroeg mogelijk in het proces contact op te nemen zodat wij u vanaf het begin efficiënt kunnen begeleiden, voor het beste resultaat. Bel 0342 751 957, mail verkoop@vaneespeeltoestellen.nl óf vul onderstaand formulier in.