Melk is goed voor elk..

Tegenwoordig schijnt niet iedereen daar zeker over te zijn, maar dat bewegen goed is voor iedereen weten we wel zeker! Op deze pagina vindt u alles over sporten op het schoolplein. Van ouderwets voetbal tot onze innovatieve Teqball tafel. Komt u ook in beweging?

Teqball

‘Wow, die heb ik nog nooit gezien. Juf, wat is dat?’ Ja, deze tafel ziet er wat anders uit dan u misschien gewend bent te zien. Teqball is een uitdagende spelmix van voetbal, tafeltennis en voetvolley.  Het spel is dan ook uniek, maar bovenal enorm leuk, leerzaam en laagdrempelig. Iedereen kan meedoen! Daarmee is deze nieuwe sport dé gelegenheid om kinderen op het schoolplein meer te laten bewegen en socializen.

Meer informatie over de teqball?

Voetbal

Als kinderen een bal zien, dan daar moet daar natuurlijk tegen getrapt worden. En voor je het weet ontstaat er zomaar een potje voetbal. Want veel skills zijn er niet voor nodig. Voor veel kinderen (én hun ouders) is het dan ook de favoriete sport en vrijetijdsbesteding.

Een slimme keuze dus om voetbal naar het basisschoolplein te brengen: de kinderen vinden het geweldig! Op het schoolplein is een potje voetbal ook een uitstekende manier om de energie van een schooldag er uit te knallen, lekker buiten te zijn en intussen lol te hebben met klasgenootjes. Bijkomend voordeel? Het vraagt een relatief kleine investering voor jarenlang speelplezier.

Panna

Een moderne variant op het klassieke voetbal is panna. Dit naam van dit spel is Surinaams voor ‘poortje’, wat een tipje van de sluier oplicht over de kern van het spel. Bij pannavoetbal probeer je steeds de bal tussen de benen van je tegenstanders door te spelen en zo te scoren. Om die reden speel je pannavoetbal in een kleine kooi, zo blijven de afstanden behapbaar. Daarmee is het een ideale spelvorm voor op het schoolplein. Het neemt minder ruimte in dan een groot voetbalveld, maar biedt kinderen toch de ruimte voor competitief en vernieuwend spel.

Kennismaken?

Bel 0342 – 951 957 of vul onderstaand formulier in.