Workshop “De geheimen achter een perfect schoolplein”

Deze workshop wordt georganiseerd door Albert van Ee, directeur van Van Ee. Albert neemt in deze workshop het team, de ouders en andere betrokkenen aan de hand om samen tot een gedegen plan te komen voor de (her-)inrichting van het schoolplein. Natuurlijk geheel afgestemd op uw schoolomgeving, wensen en mogelijkheden. Aan het einde van de workshop weet u precies welke zaken veelal over het hoofd worden gezien, welke fouten doorgaans worden gemaakt en heeft u een realistisch beeld van mogelijkheden. Verder heeft u minimaal één haalbaar schetsontwerp en een concreet plan van aanpak voor de realisatie van uw plein. Een plein dat aansluit bij het leerplan, inspeelt op de competentie-ontwikkeling van de kinderen, hen uitdaagt, zorgt voor creativiteit en alle ruimte biedt voor educatieve toepassingen.

U gaat samen aan de slag met en u ontvangt ook veel praktische informatie.Voorafgaand aan de workshop vindt een (telefonisch) intakegesprek plaats. De praktische kaders (schoolomgeving, budgetten, personele aspecten) worden vastgesteld, maar ook de wensen met betrekking tot plein én workshop, de verschillende betrokken partijen en de deelnemers worden doorgesproken om de workshop volledig te kunnen afstemmen op úw situatie.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Na deze workshop heeft u helder in beeld hoe uw nieuwe schoolplein er uit zou moeten zien en weet u precies wat en nodig is voor een duurzame realisatie van uw plannen. 

Duur: 3 tot 4 uur
Aantal deelnemers: circa 6
Data: in overleg, vul hiervoor onderstaand contactformulier in.
Kosten: 560,- euro (ex. btw)